top of page

Skreddervegen i generasjoner

J.O. Moen Anlegg AS er tilbake i Skreddervegen i Isfjorden, denne gangen for å oppgradere VA-ledningsnettet. Det er ikke første gang Moen-familien setter sitt preg på denne gaten. For nesten 50 år siden ledet Gunnar Moen an da andre etappe av veien ble bygget, og nå er både sønnen Jan Arild og barnebarnet Mathias tilbake for å modernisere.


Tre generasjoner Moen ved anleggsarbeidet i Isfjorden
F.v. Jan Arild Moen, Gunnar Moen, Mathias Moen Brudeseth.

Tilbake i Skreddervegen: Fra bestefar til barnebarn


Det nærmer seg 50 år siden Gunnar Moen, sammen med broren Ole, regnet på anbud og tok på seg utbyggingen av andre etappe av Skreddervegen i Isfjorden. Jan Arild, daglig leder i dag og sønn av Gunnar, husker godt de dagene han som guttunge fikk bli med faren ut på anleggsplassen. "Det er veldig kjekt å være tilbake i samme gate og jobbe for samme oppdragsgiver så mange år etter," sier Jan Arild.


Gravemaskin og personell fra J.O. Moen Anlegg AS, i arbeid i Isfjorden i Rauma Kommune

Nå er det sønnen Jan Arild som leder arbeidet med å oppgradere VA-ledningsnettet i Skreddervegen. "Vi installerer 120 meter med nye vann- og avløpsledninger, samt omtrent 40 meter med spillvannsledning," forklarer Jan Arild. "Dette er et viktig prosjekt som sikrer moderne og pålitelig infrastruktur for beboerne i området."


For Moen-familien har det alltid vært viktig å levere kvalitet og pålitelighet i alle sine prosjekter. "Vi har alltid hatt som mål å gjøre jobben skikkelig," understreker Jan Arild. "Dette er spesielt viktig når vi arbeider med samfunnskritiske prosjekter som vannforsyning."



Gunnar Moen og Jan Arild Moen diskuterer ved gravemaskinen fra J.O. Moen Anlegg AS, maskinentreprenør

Jan Arild Moen, Gunnar Moen, og Mathias Moen Brudeseth fra J.O. Moen Anlegg AS

Mange oppdrag for kommunen


Maskinentreprenør J.O. Moen Anlegg AS har mange og varierte oppdrag for Rauma Kommune. "Vi har blant annet anlagt alle kunstgressbanene i kommunen, og i sentrum av Åndalsnes er vi nå i gang med å skifte ut en vannledning som er 100 år gammel," forteller Mathias. "Den vannledningen har vært i drift nesten like lenge som vår familiebedrift har eksistert."




Prosjektlederne fra J.O. Moen Anlegg AS studerer grunnarbeidet i Isfjorden, Rauma Kommune
Gammel infrastruktur skiftes ut med nytt og moderne i Skreddervegen i Isfjorden.

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page